Hoppa till sidans innehåll

Vattenskidförbundet


Ungdoms och Junior SM

(2019-06-19 13:52)
VSK Svanen i Strömsnäsbruk övertar arrangörsskapet för årets Svenska Mästerskap för ungdomar och juniorer.
 
Både landslaget till 2019 IWWF U-21 VM i Edmonton, Canada och landslaget till Nordiska Mästerskapet (SYC 2019) i Vallensbaek, Danmark är nu uttagna.
 

Studentavslutning på RIG!

(2019-06-09 07:53)
Igår, 2019-06-08, tog tre av våra elever vid Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundets Riksidrottsgymnasium i Fagersta studenten, Eira Jansson, Harald Hermansson och Markus Andersson.
 
Wakeboardsäsongen har börjat om än lite kallare än vanligt och det betyder även att Swedish Wake Park Tour 2019 har dragit i gång.
 
Igår (2019-05-28) arrangerade SVWF den teorispecifika delen i förbundets utbildning, Vattenskidor Tränar-1 vid Gamla Boo Vattenskidklubbs anläggning i Höör.
 
Tim Törnquist (bilden) förankrade i förrgår (2019-05-24) ytterligare sin position som en av värdens absolut främsta slalomåkare genom att vinna en silvermedalj i slalomdisciplinen vid Jr. US Masters på Robin Lake, Ga. USA!
 
SVWF söker en projektledare för marknadsföringsutveckling för projektanställning under 6 månader på 25%.
 
På fredag, 24 maj, gör Tim Törnquist (bilden) från Strömsnäsbruk sin första start i juniorklassen vid världens mest prestigefyllda tävling, US Masters.
 
Ansökningsfristen för att arrangera en SVWF IT-tävling 2019 har nu löpt ut och intresset för denna attraktiva tävlingsform är stort!
 
Nu är alla våra RIG-elever tillbaka i Fagersta efter en månads hårdträning i soliga Florida, USA.
 
Henning Jorlén (bilden) välkomnar tillsammans med klubbmedlemmarna i Malmö Wakeboardklubb hela Wakeboard-Sverige till SM i Malmö den 26 och 27 juni som går av stapeln under Riksidrottsförbundets prestigefyllda SM-vecka!
 
RF:s och Svenska Spel Elitidrottsstipendium har deltats ut sedan 1980 och nu har ansökningsperioden för 2019-2020 Elitidrottsstipendium öppnats.
 
Under den gångna helgen (16 och 17 mars) har SVWF avhållit både den årliga klubbkonferensen och det traditionella förbundsmötet i Linköping. På bilden: SVWF Ordförande, Tobias Aderum tillsammans med de närvarande mottagarna av diverse utmärkelser.
 
Så är den svenska tävlingssäsongen formellt igång! I lördags arrangerade Västerås Kabelpark Förening säsongens första wakeboardtävling i förbindelse med Stockholms Båtmässa, Allt för sjön. Bilden: Fr.v. Melanie Staaf, Albin och Hugo Randow.
 
Igår (2019-03-01) öppnade Stockholms Båtmässa 2019 - Allt för sjön – och bland de cirka 400 utställarna finns i år även SVWF på plats i sin egen monter i Water Park Hallen!
 

Välkommen till Nyköpings Vattenskidklubb

Kontakta oss gärna på  info@nykopingsvsk.se.

 

Länkar

www.vattenskidor.org

Östsvenska förbundet

Sponsorer

p&v loggo_ny

Postadress:
Nyköpings VSK - Vattenskidor och Wakeboard
Jan Bogne, Östra Bergsgatan 11
61134 Nyköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nykopingsvsk.se

Se all info