Hoppa till sidans innehåll

Vattenskidförbundet


Nu kan din förening söka ytterligare återstartsmedel
 
SM i wakeboard bakom fullsize kabel arrangerades i fredags, 2022-08-12, i Fagersta av Fagersta Västanfors VSK där våra nya svenska mästare korades. Se mängder av bilder härunder.
 
Sveriges vattenskidlandslag till 2022 IWWF World Over 35 Waterski Championships i Baurech, Frankrike är uttaget och anmält. Landslagstruppen består av inte mindre än 15 av våra absolut främsta toppåkare.
 
Under förra veckan genomfördes 2022 IWWF Europe Waterski Youth Championships dryga 40 mil norr om Athen på det grekiska fastlandet. Våra 5 landslagsåkare vann ett EM-guld, ett EM-silver samt kvalificerade sig till 8 EM-finaler!
 
Västkusten i sommarskrud med Räkor och Wakeboard, det är inte mycket som slår det när Tullboden bjuder upp till SM i Wakeboard Båt 2022.
 
Från den 11-18 juli reste ett starkt svensk lag till WWA VM i Wake Park i London.
 
Open SM och PARA SM i vattenskidor har under den gångna helgen arrangerats på Tunsätterssjön i Nyköping med Nyköpings Vattenskidklubb som arrangör. Lagtävlingen vanns även rättvist av det duktiga Nyköpingslaget!
 
Om cirka 6 veckor, 2022-09-08, inleds 2022 IWWF E&A Open Water Ski Championships i Recetto, Italien där SVWF och Sverige kommer att representeras av tre av våra absolut främsta toppåkare!
 
Under den gångna helgen stod Halmstad wakeboardklubb tillsammans med SVWF för årets första stopp i Swedish Wake Park Tour. Det skulle visa sig bli en tävling med bra flow både på land och i vattnet.
 
Det svenska +35 landslaget skördade under den gångna helgen mycket stora framgångar vid +35 EM i Ioannina, Grekland!
 
Under den gångna helgen har Ambjörnarps VSK stått som värd för SM i vattenskidor för klasserna U-14, U-17 och U-21. Lag-SM vanns precis som både 2019 och 2021 ännu en gång av de duktiga åkarna i VSK Svanen.
 
Mellan den 3 - 7 augusti arrangeras JEM i vattenskidor i Ioannina, Grekland. SVWF & Sverige kommer att representeras av fem av våra absolut främsta elitåkare i klasserna U-14 och U-17!
 
Om cirka tre veckor kommer fem av våra absolut främsta wakeboardatleter att mäta sina krafter mot övriga elitåkare från både hela Europa och från kontinenten Afrika!
 
Stiftelsen Cecilia Gruvbergs Minnesfond har instiftats på initiativ av klubbkompisarna i Trekantens Vattenskidklubb tillsammans med SVWF, Cecilias familj samt nära vänner.
 
I helgen har 2022 års Scandinavian Youth Championship gått av stapeln på SIAP’s fantastiska arena, strax utanför Skarnes i Norge. Nytt för i år är att det öppnades upp för en Open-klass.
 

Välkommen till Nyköpings Vattenskidklubb

Kontakta oss gärna på  info@nykopingsvsk.se.

 

Länkar

www.vattenskidor.org

Östsvenska förbundet

Sponsorer

p&v loggo_ny

Postadress:
Nyköpings VSK - Vattenskidor och Wakeboard
Jan Bogne, Tussmötevägen 207 G
12264 Enskede

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nykopingsvsk.se

Se all info